Yahoo Messenger


Vitamine/minerale

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Producator: California Fitness
Specificatii: 90 tabs
În afară de a contribui la un sistem imunitar puternic, Vitamina C joaca un rol cheie în sprijinul unei performanţe superioare pentru atleti. Ca un antioxidant puternic, vitamina C ajută la ne..
39 LEI
Producator: California Fitness
Specificatii: 90 tabs
Vitamina D joacă un rol-cheie în susţinerea de oase puternice şi sănătoase prin reglementarea absorbtia de calciu si fosfor. Studii recente sugerează faptul că vitamina D poate juca un rol ..
16 LEI
Producator: Dymatize
Specificatii: 120 caps
     În întreaga lume, vitaminele şi mineralele suscită un mare interes în lumea sportului, datorită rolului important pe care îl au în îmbunătăţirea performanţelor..
62 LEI
Producator: Twinlab
Specificatii: 474ml
     Suplimentul alimentar Liquid C fabricat de Twinlab este un amestec de extracte de fructe creat pentru a furniza antioxidanţi şi vitamine sportivilor în timpul antrenamentelor..
67 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 100 tabs
Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de ..
100 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 100 tabs
Suferiţi de o afecţiune gravă? Aceasta poate fi o boală a ficatului, cauzată de unele substanţe nocive, de consumul îndelungat de medicamente, de consumul exagerat de alcool sau de viroze...
169 LEI
Producator: California Fitness
Specificatii: 190 caps.
Acizii graşi esenţiali (EFA- essential fatty acids) sunt acizi graşi speciali pe care organismul nu îi poate sintetiza, dar care au un rol vital în funcţionarea optimă a organismului. Datori..
38 LEI