Yahoo Messenger


Special Woman

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Producator: Calivita
Specificatii: 90 tabs
În ziua de azi, frumuseţea fizică  a devenit practic o necesitate. Se  pune din ce în ce mai mult accentul pe aspectul fizic decât pe multe  alte calităţi pe care le poate ave..
113 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 135 caps
Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Climaxul contribuie la accentuarea acestora. Deseori, soluţia rezid..
148 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 100 caps
Contribuie la accentuarea acestora. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de plante care ne ajută să atingem din nou nivelul exigenţelor proprii şi ale celor din jur..
60 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 90 tabs
De ce merită să începem o cură de slăbire? Deoarece greutatea corporală ideală şi frumuseţea unui corp bine proporţionat constituie cheia sănătăţii şi succesului. O cură de slăbi..
71 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 500mg - 100 caps
Ca urmare a alimentaţiei necorespunzătoare şi a predispoziţiei genetice, sănătatea a 85 la sută din populaţie este expusă riscurilor ce decurg din hipercolesterolemie. Acesta este primul p..
72 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 60 tabs
Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de ..
76 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 135g
Ce conţine IntiMoments ? IntiMoments este un produs cosmetic natural pe bază de plante, fără hormoni, pentru igiena intimă, cu efect pozitiv asupra vieţii sexuale; substanţele active din c..
61 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 90 caps
În zilele noastre, obezitatea este o boală extrem de răspândită.  Problema nu este numai una de ordin estetic; obezitatea este clar legată  de anumite afecţiuni, cum ar fi hiperten..
124 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 60 caps
În zilele noastre, oamenii au început să conştientizeze că aspectul  fizic contează tot mai mult în relaţiile sociale: un aspect fizic  îngrijit, dar şi o siluetă potrivită, d..
163 LEI
Producator: Calivita
Specificatii: 90 tabs
Slim Formula, este un supliment alimentar complex cu o compoziţie specială, care oferă un ajutor eficient persoanelor care doresc să piardă din greutate, dar care trebuie însoţit  şi d..
116 LEI