Yahoo Messenger


Natural HGH Support

Natural HGH Support
Producător: Calivita
Categorii: Creatina/volumizatoare musculare |
Specificatii: 90 tabs
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 117 LEI
Cantitate:  Adăugă în Coş

Nu credeţi că este posibil ? Şi totuşi, da ! Şi nu aveţi nevoie nici măcar de o licoare magică. Pentru aceasta, natura însăşi vă oferă o soluţie. Doar există substanţe nutritive naturale care stimulează corespunzător secreţia internă  şi eliberarea  hormonului de creştere. Hormonul natural de creştere nu are nici un fel de efecte secundare şi are o acţiune deosebit de benefică asupra organismului: ajută la menţinerea tinereţii, încetineşte procesele de îmbătrânire, împiedică descompunerea ţesuturilor.

TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE

HORMONUL DE CREŞTERE (HGH) Este indispensabil în etapele de creştere şi regenerare ale organismului, deoarece stimulează creşterea ţesuturilor musculare, formarea cartilajelor şi a oaselor şi creşte semnificativ puterea fizică. Este deosebit de eficient în formarea proteinelor, stimulează arderea grăsimilor acumulate în organism. După vârsta de treizeci de ani, secreţia hormonului de creştere scade şi, în cazul persoanelor vârstnice, chiar încetează complet. Ca o consecinţă, masa musculară se diminuează şi o cantitate tot mai mare de grăsimi se depune în diferitele zone ale  corpului. Prin suplimentarea cu hormonul de creştere, aceste procese ar putea fi parţial stopate.  Însă, hormonul de creştere sintetic poate cauza numeroase efecte secundare neplăcute. Soluţia constă în stimularea  organismului pentru a secreta prorpiul hormon de creştere într-o cantitate mai mare. Substanţele care ajută organismul la producerea HGH de către organism sunt aminoacizii (arginina, ornitina, lizina, glicina şi glutamina) şi GABA (neurotransmiţător- acid gama amino-butiric), care stimulează secreţia HGH, păstrarea şi secreţia acestuia. Vitamina B6 şi C sensibilizează receptorii periferici de HGH din ţesuturile respective. Vicia Faba stimulează deosebit de puternic secreţia HGH şi aceeaşi acţiune o au şi  cromul şi lecitina.

CE REZULTAT POT DA ACESTE SUBSTANŢE NUTRITIVE ?

Pot ajuta la menţinerea caracteristicilor specifice vârstei tinere şi, prin aceasta, la încetinirea proceselor de îmbătrânire.
Ajută la arderea grăsimilor.
Fortifică sistemul imunitar.
Ajută la regenerarea ţesuturilor.
Accelerează vindecarea cicatricilor.
Fortifică ţesuturile conjunctive, cartilajele, tendoanele, ligamentele.
Cresc sinteza proteinelor şi, prin aceasta, împiedică descompunerea ţesuturilor musculare.
Îmbunătăţesc funcţiile ficatului şi rinichilor.

Mod de administrare: 3 tablete pe zi, pe stomacul gol, cu o oră înainte de culcare, şi de două ori pe zi înainte de odihna de după antrenament

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: